Iran kan het in oefenduel niet bolwerken tegen Turkije

28 mei 2018, 22:33   Bijgewerkt: 31 mei 2018, 12:00

Iran heeft een valse start gekend in aanloop naar het WK in Rusland. De ploeg van Carlos Queiroz ging tegen Turkije mede door twee doelpunten van Cenk Tosun met 2-1 ten onder. De 'Nederlandse' Iraniërs maakten beide hun opwachting.

Iran heeft maandag het eerste oefenduel gespeeld in aanloop naar het WK en ging met 2-1 ten onder. Everton-spits Tosun zette het thuisland al snel op voorsprong en maakte kort na rust ook de 2-0. Een penalty van Ashkan Dejagah in blessuretijd betekende nog wel de 2-1, maar verder kwam Iran niet.

Alireza Jahanbakhsh stond in de basis en werd een kwartier voor tijd gewisseld, terwijl Reza Ghoochannejhad als invaller tien minuten meedeed. Iran speelt op het WK tegen Spanja, Portugal en Marokko.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!