Gisteren gemist: Dumfries niet naar PSV, Fabinho naar Anfield

29 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 mei 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 28 mei.

Kluivert-gesprekken lopen stroef: "Ajax wil juwelen niet verkopen"

De soap rond Justin Kluivert is nog altijd niet ten einde. De negentienjarige buitenspeler lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax en wordt in verband gebracht met buitenlandse clubs, maar het is nog altijd wachten op duidelijkheid. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola zorgt de houding van Ajax ervoor dat de onderhandelingen moeizaam gaan.

Dumfries niet naar PSV: "Heerenveen vraagt te veel"

Het moet raar lopen wil Denzel Dumfries deze zomer naar PSV vertrekken. De rechtsachter van sc Heerenveen is serieus in beeld in Eindhoven, maar de kampioen vindt dat de Friezen te veel geld vragen voor de verdediger. Daardoor zoekt PSV nu in het buitenland een nieuwe rechtsback.

Liverpool rondt toptransfer af en heeft Fabinho binnen

De Champions League-finale werd niet gewonnen, maar maandagavond heeft Liverpool buiten de krijtlijnen wel een fraai succes geboekt. De club heeft zich maandagavond verzekerd van de diensten van Fabinho. De 24-jarige controleur wordt gekocht van AS Monaco en heeft een meerjarig contract getekend op Anfield Road.

Balotelli geeft debuut van Mancini kleur met doelpunt

Na vier jaar is Mario Balotelli terug in de nationale ploeg van Italië en de aanvaller heeft zich meteen laten zien. Met een doelpunt droeg de spits van OGC Nice bij aan de 2-1 overwinning op Saudi-Arabië.

Portugal stelt weer teleur en speelt gelijk tegen Tunesië

Na de 0-3 zeperd tegen het Nederlands elftal heeft Portugal wederom een nederlaag geleden in een oefeninterland. De regerend Europees kampioen kwam maandag met 2-0 voor tegen Tunesië, maar stapte met een 2-2 remise van het veld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen