'Magallan meldt zich dinsdag bij Ajax voor medische keuring'

29 mei 2018, 07:34

De transfer van Lisandro Magallan naar Ajax is in kannen en kruiken: de Argentijnse verdediger meldt zich dinsdag in Amsterdam voor het eerste deel van de medische keuring. De Amsterdammers hebben bovendien al een persoonlijk akkoord bereikt met de centrale achterhoedespeler. Alleen in de laatste fase kan een transfer nog mislopen.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax en Boca Juniors hebben namelijk in grote lijnen al een koopovereenkomst over Magallan, die deze zomer geen rol heeft bij het WK. Voor ongeveer acht miljoen euro, met nog enkele oplopende bonussen, mag de verdediger naar de Eredivisie verkassen.

Daarmee heeft Ajax voor het eerst een serieuze opvolger voor Davinson Sánchez in huis gehaald. Nadat hij voor miljoenen euro's naar Tottenham Hotspur haalde, werd alleen Maximilian Wöber gehaald door Marc Overmars, maar hij voldoet vooralsnog niet helemaal. Bovendien werd hij ook regelmatig als linksback gebruikt. Met Magallan moet er een nieuwe, harde verdediger gehaald die met Matthijs de Ligt – mits hij blijft – het nieuwe centrum moet gaan vormen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen