Robben twijfelde niet over contractverlenging bij Bayern

29 mei 2018, 07:44

Hoewel het bijzonder lang duurde voordat er duidelijkheid was over het contract van Arjen Robben bij Bayern München, heeft de aanvaller zelf niet getwijfeld om bij te tekenen in Duitsland. Hoewel een terugkeer naar FC Groningen lonkte of er een lucratief avontuur in China ook had ingezeten, wilde de voormalig international van het Nederlands elftal bij Bayern blijven.

"Natuurlijk, op het einde van het seizoen ging het mis met een blessure en dat was moeilijk en pijnlijk'', vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar over het algemeen heb ik me goed gevoeld dit jaar. Ik ben niet vaker geblesseerd geweest dan andere jaren. Ik wilde daarom door op dit hoge niveau. Geen twijfel.''

Dat het allemaal erg laat rondkwam, was overigens niet bevorderlijk voor de situatie van Robben. Pas na het kampioenschap kwamen de eerste berichten dat Bayern daadwerkelijk met hem doorwilde. Volgens de Nederlander had het vooral te maken met de aanstelling van Niko Kovac, die eveneens pas laat bekend werd. "Zo zei de clubleiding het tegen mij", aldus Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen