'Twente richt pijlen definitief op terugkeer Van Leeuwen'

29 mei 2018, 08:04   Bijgewerkt: 29 mei 2018, 08:31

Opvallend nieuws uit Enschede: FC Twente is druk bezig om Ted van Leeuwen weer terug te halen als de technische baas. De manager vertrok een kleine twee jaar geleden nog bij de Tukkers, waarna hij naar Esbjerg vertrok. Daar maakte hij, net als bij Twente waar hij wellicht te weinig werd gewaardeerd, veel indruk.

Esbjerg is Van Leeuwen dankbaar en wil hem daarom laten terugkeren naar Twente. Na de gedeeltelijke afzegging van Fred Rutten, schakelde de degradant van de Eredivisie al snel naar de oude bekende. De vorige keer deed hij het goed bij FC Twente, maar na de opheffing van het one-tierboard (een bestuursmodel) had hij weinig rechten meer en vertrok.

In Denemarken liet Van Leeuwen wederom zien een neusje voor talent te hebben. Samen met de Nederlandse coach John Lammers promoveerde hij zich zondag naar het hoogste niveau. Volgens de Deense media, waaronder Ekstrabladet, komt het nog deze week rond. Dat zal ook goed nieuws betekenen voor trainer Mario Pusic: hij is een oogappeltje van Van Leeuwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen