Telstar neemt Van der Maaten definitief over van NAC Breda

29 mei 2018, 13:02

Telstar heeft zich versterkt met Sven van der Maaten. De keeper komt transfervrij over van NAC Breda en tekent een contract voor één seizoen in Velsen. Wel is er een optie voor nog een seizoen. Het afgelopen voetbaljaar werd hij nog gehuurd van de Eredivisionist, waar hij een aflopende verbintenis had. 

"Sven is een talentvolle keeper die een goede stand-in geweest is voor onze eerste keeper wanneer dat nodig was. Ook heeft hij getoond een voorbeeldig prof te zijn. Met zijn goede instelling is Sven een voorbeeld voor veel spelers en alleen daarom al zijn we blij dat hij ook komend seizoen weer deel uitmaakt van onze selectie", aldus technisch directeur Piet Buter op de clubsite.

Het afgelopen jaar was Van der Maaten reserve achter eerste keuze Rody de Boer en kwam hij slechts tot twee optredens. De Boer, die bij ADO Den Haag ook al gold als een zeer groot talent en gevolgd werd door meerdere Engelse clubs, kende echter een uitstekend seizoen. Mogelijk is hij niet te behouden voor de Jupiler League-club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen