Oversier: "Vanaf vandaag is de zon gaan schijnen in De Goffert"

29 mei 2018, 21:17

Remco Oversier wil het verleden achter zich laten. Met de aanstelling van Jack de Gier als trainer maakt NEC een nieuwe start, vindt de technisch directeur. "Vanaf vandaag is de zon gaan schijnen in het Goffertstadion. Letterlijk en figuurlijk", zei Oversier bij de presentatie van De Gier.

NEC kent twee donkere jaren. Na de degradatie uit de Eredivisie wilden de Nijmegenaren direct terugkeren, maar dat mislukte dit seizoen volledig. Met De Gier aan het roer wil NEC op termijn uitgroeien tot stabiele Eredivisie-club.

"We willen breken met het feit dat wij ieder jaar weer afscheid nemen van verschillende mensen", citeert ForzaNEC.nl Oversier. "We willen binnen enkele jaren stabiel naar de Eredivisie en dat kan alleen met een vaste groep mensen. We moeten met z'n allen de handen ineen slaan en zo een stabiele Eredivisie-club worden. Daarom hebben we De Gier ook voor drie jaar vastgelegd. "

De Gier was succesvol als trainer van Almere City en promoveerde bijna naar de Eredivisie. Oversier: "We zijn de club heel dankbaar voor de wijze waarop zij de onderhandelingen met ons zijn ingegaan. Jack was onze absolute nummer één kandidaat en we zijn dan ook blij dat we hem zo snel hebben kunnen vastleggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen