Piazon merkt dat het huurlingen van Chelsea beter vergaat

29 mei 2018, 23:36

Het verhuursysteem van Chelsea is verbeterd, stelt Lucas Piazon. Hij werd de afgelopen vijf seizoenen telkens verhuurd, waaronder een seizoen aan Vitesse. De 24-jarige Braziliaan ziet dat het jonge spelers nu ook wat oplevert.

Maar liefst 38 spelers stalde Chelsea afgelopen seizoen elders. Ook Piazon, die uitkwam voor het gepromoveerde Fulham. Chelsea bracht hem eerder onder bij Malaga, Vitesse, Eintracht Frankfurt enn Reading. Voor Chelsea kwam hij tot maar drie officiële wedstrijden. Waarschijnlijk zal Piazon nooit doorbreken op Stamford Bridge, maar merkt hij dat het jongere spelers beter vergaat.

"Ik denk dat het nu beter wordt", zegt Piazon tegen Sky Sports. "Ruben Loftus-Cheek is een geweldig voorbeeld. Hij gaat naar het WK, maar speelde op huurbasis bij Crystal Palace. "Veel spelers hebben het goed gedaan tijdens hun verhuur. Ze hebben een stap kunnen maken, of zijn terug in de selectie van Chelsea."

Piazon vervolgt: "Spelers begrijpen beter wat tijdens een verhuur van je verwacht wordt, en wat je moet doen om in het eerste team van Chelsea of een andere club te komen. Het systeem verbetert, en wij begrijpen het systeem ook beter. Het contact is nu structureel. Een paar jaar terug was er af en toe contact, nu is dat veel meer. We voelen ons meer betrokken bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen