Jordan Lukaku vreest WK te moeten missen door blessure

30 mei 2018, 19:37

Een knieblessure zit Jordan Lukaku al sinds februari van dit jaar dwars. De vleugelverdediger van SS Lazio zit in de voorselectie van België, maar weet niet of hij tot de definitieve groep zal behoren. Hij hoopt dat hij het WK in Rusland kan halen.

"Fysiek is het momenteel lastig", zegt het broertje van Romelu tegen Het Nieuwsblad.  "Ik heb de blessure in februari opgelopen en nadien heb ik weinig tijd gekregen om te revalideren door de vele wedstrijden die we met Lazio moest afwerken. Ik ben met de handrem op blijven spelen: frustrerend, want anders had ik aan meer speelminuten kunnen geraken. Pas vorige week heb ik zeven dagen de tijd gehad om te rusten."

Van de voorselectie van België vallen zondag nog vijf spelers af. "Een goede zaak, want dat verhoogt het niveau op training", vindt de verdediger. "Het zit niet in mijn hoofd of ik er al dan niet zal bij zijn. Ik ben hier om de coach te overtuigen. Hij heeft een aantal vaste waarden en daarnaast nog enkele twijfelgevallen. Mijn blessure zal naar mijn mening geen invloed hebben op zijn beslissing, ik denk niet dat het een argument zal zijn."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen