Cillessen wil meer speeltijd: "Meerdere keren aangegeven"

31 mei 2018, 07:55   Bijgewerkt: 31 mei 2018, 08:06

Jasper Cillessen staat een boeiende transferzomer te wachten. De 29-jarige doelman wil na twee jaar bankzitten meer speeltijd, maar het is nog maar de vraag of daar mogelijkheden toe zijn bij FC Barcelona. De Catalaanse club heeft aangegeven de reservedoelman niet te willen laten gaan, waardoor Cillessen in een lastig parket zit.

Tegenover het Algemeen Dagblad vertelt Cillessen dat hij meer wedstrijden wil spelen. "Dat heb ik ook meerdere keren aangegeven. Maar Barcelona heeft bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ze me willen houden. Dan kun je hoog of laag springen, maar dan ligt de bal bij de club", aldus de ex-Ajacied. Dit seizoen stond Cillessen elf keer onder de lat bij Barça, waarvan negen keer in de Copa del Rey.

"De club weet hoe ik er in sta. Ik heb het fantastisch naar mijn zin, maar wil wel spelen", vervolgt de keeper, die geen transfer wil foceren. "Het is altijd mijn ambitie geweest om eerste keeper te zijn, óók toen ik kwam was dat al zo. Alleen: als Ter Stegen zo weergaloos speelt als dit seizoen, zeker in de eerste seizoenshelft, heb je weinig te vertellen.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen