Lampard vindt zijn eerste trainersklus bij Derby County

31 mei 2018, 10:18

Frank Lampard heeft zijn eerste trainersklus gevonden: hij gaat aan de slag bij Derby County, dat uitkomt in het Engelse Championship. Lampard, die een jaar geleden zijn profcarrière beëindigde, tekent voor drie seizoenen bij The Rams. Net als Liverpool-legende Steven Gerrard (Rangers) begint de voormalig middenvelder dus aan zijn eerste job als hoofdtrainer. 

"Ik heb altijd aan het roer willen staan met een club met veel traditie", reageert de 39-jarige Lampard op de website van zijn nieuwe werkgever. "Dit is een prachtige mogelijkheid. We willen volgend seizoen voortbouwen op de zesde plaats van afgelopen jaar, en gebruikmaken van spelers uit de jeugdopleiding."

Als speler beleefde Lampard zijn grootste successen bij Chelsea. Op Stamford Bridge won hij onder andere de landstitel (vier keer), de Champions League (één keer) en de FA Cup (vier). In zijn laatste jaren als profvoetballer speelde hij voor Manchester City en New York City FC.

"Dit is mijn eerste baan als manager, maar ik heb nauw samengewerkt met enkele van de beste coaches ter wereld. Ik heb vertrouwen in mijn eigen capaciteiten en de kwaliteiten van het team om mij heen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar ik kijk erg uit naar de uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen