Marokko ondanks gevaarlijke Ziyech niet langs Oekraïne

31 mei 2018, 22:00

Met Hakim Ziyech als gevaarlijkste man heeft Marokko zich donderdagavond niet weten te ontdoen van Oekraïne. De formatie van Hervé Renard was in Zwitserland de bovenliggende partij, maar kwam niet tot scoren tegen de Europeanen: 0-0. Dat is een tegenvallend resultaat, zeker omdat Oekraïne niet van de partij is op het WK.

Bij Marokko stonden Karim El Ahmadi, Nordin Amrabat en Hakim Ziyech in de basis. Laatstgenoemde was de gevaarlijkste man bij de Marokkanen. Vroeg in de wedstrijd schoot de middenvelder via keeper Andrij Pyatov over en de sluitpost bleek gedurende de avond een plaaggeest voor de Ajacied. Niet lang daarna vond Ziyech wederom Pyatov op zijn weg. De sluitpost keerde een inzet met zijn hand en zag de volley via de paal uit de doelmond verdwijnen.

In de tweede helft zocht Marokko verder naar een doelpunt en weer was Ziyech dichtbij. Een schot van de Ajacied werd wederom gekeerd door Pyatov, waardoor het in 0-0 eindigde. Bij Marokko gingen El Ahmadi en Amrabat er na 73 minuten uit, terwijl Ziyech de hele wedstrijd speelde. Soufyan Amrabat was in de slotfase invaller, Noussair Mazraoui bleef op de bank.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen