Sprangers blij dat hij niet voor paal is gezet door Messi

1 juni 2018, 09:01

Richelor Sprangers komt bij NAC Breda mondjesmaat in actie, maar stond dinsdag wel tegenover Lionel Messi. De twintigjarige aanvaller oefende met Haiti tegen Argentinië (4-0). Als invaller mocht Sprangers een kwartier meedoen. "Dit was gewoon gigantisch."

Sprangers is de bondscoach van HaÏti dankbaar voor zijn invalbeurt. "Natuurlijk, want ik ben op de eerste plaats blij dat ik een kwartier op het veld heb mogen staan met Messi en al die andere grote voetballers", zegt hij in BN/De Stem. "Het stadion, de sfeer, al die grote spelers die je voorbij ziet komen. Natuurlijk maakt dat indruk."

Twee keer kwam Sprangers Messi tegen. "Dat gevoel om daar op het veld te staan tegen een man als Messi, in duel te gaan met hem, dat kun je gewoon niet beschrijven. Je kan zeggen: Messi is ook maar een mens. Maar toch. Die man kan zoveel met een bal dat het ergens ook niet normaal is. Ik ben twee keer met hem in een direct duel geweest en ik ben er twee keer heelhuids uitgekomen. De beste verdedigers zijn tegen hem wel eens voor paal gezet. Ik ben blij dat dat mij niet is overkomen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen