Heracles weet niets van afschaffing kunstgras

1 juni 2018, 12:33   Bijgewerkt: 1 juni 2018, 12:56

Van een akkoord over afschaffing van kunstgras in de Eredivisie is geen sprake, zegt algemeen directeur Rob Toussaint (links op foto) van kunstgrasclub Heracles Almelo. Volgens De Telegraaf zijn clubs op het hoogste niveau vanaf het seizoen 2020/2021 verplicht om op natuurgras te spelen. "Totale onzin, er is nog niet eens over kunstgras gesproken", aldus Toussaint.

De ochtendkrant schrijft vrijdag dat deze maatregelen zijn getroffen tijdens een bijeenkomst van clubdirecteuren in het Zwitserse Zürich. Komende maandag zou een laatste toetsing volgen bij de Eredivisie CV. "Geen idee waar dit vandaan komt", reageert de Heracles-directeur bij [a,http://www.rtvoost.nl/voetbal/betaald-voetbal/292924/heracles-directeur-toussaint-ontkent-afschaffing-kunstgras-totale-onzin,_blank,RTV Oost]. "Heracles is altijd bereid om mee te denken in die discussie, alleen wordt die op dit moment alleen gevoerd op basis van emotie."

Kunstgras is al tijden een heet hangijzer, en dat lijkt het nog wel even te blijven. "Als we over willen gaan op natuurgras, moet dat niet alleen in de eredivisie, maar ook bijvoorbeeld de beloften", vindt Toussaint. "Als het beter is voor het internationale voetbal, zijn we zeker bereid om mee te praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen