Martínez ontkent 'matrasgate' bij België: "Ben ontgoocheld"

1 juni 2018, 17:58   Bijgewerkt: 1 juni 2018, 23:47

Roberto Martínez heeft vrijdag in alle toonaarden ontkend dat de WK-selectie van België al bekend is. Bij onze Zuiderburen is momenteel sprake van een ware 'matrasgate': op beelden van Sporza waren de namen van 23 Belgische spelers te zien die een persoonlijk matras kregen. Dat is precies het aantal dat in de definitieve selectie voor Rusland mag zitten.

De namen van Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele ontbraken op de lijst die 'definitief zou worden'. Tussen hen zitten zeker een paar potentiële afvallers, wat de theorie alleen maar sterker maakt. De matrassen worden namelijk speciaal op maat gemaakt voor het eindtoernooi in Rusland: daar zijn er uiteindelijk 'slechts' 23 nodig. Toch is het volgens Martínez onzin.

"Er valt niks uit te leggen, want er is niks waar van het verhaal. Er is nog geen lijst van 23 spelers die al rondgestuurd wordt", verzekerde hij tijdens de persconferentie. "De volgende dagen zullen cruciaal zijn, ook om de medische informatie te krijgen en te zien hoe we morgen spelen tegen Portugal."

De coach was op z'n zachtst gezegd niet bepaald blij met de matrasgate die ontstond. "Ik ben ontgoocheld dat dit soort verhalen naar buiten komen. Iedereen verdient de juiste informatie. Dit is geen werk voor privédetectives. Met een simpel telefoontje naar onze persverantwoordelijke was meteen duidelijk geweest dat er nog geen definitieve lijst is. Daar had het verhaal moeten stoppen."

Het WK Voetbal Spel 2018: doe mee en win minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen