'Heerenveen wil PSV-talent Lammers, impasse bij Dumfries'

2 juni 2018, 09:21   Bijgewerkt: 2 juni 2018, 09:50

sc Heerenveen heeft zijn zinnen gezet op een structurele overname van PSV-aanvaller Sam Lammers. De Eindhovenaren willen Lammers eigenlijk alleen verhuren, maar de Friezen dringen aan op een koopconstructie. De onderhandelingen over een vertrek van Denzel Dumfries. in omgekeerde richting, verlopen eveneens moeizaam.

De onderhandelingen over Dumfries lijken in een impasse te zijn beland. Volgens het Eindhovens Dagblad vraagt Heerenveen zes miljoen euro voor de rechtsback, maar vindt PSV dit gewenste bedrag aan de hoge kant. De Friezen houden hun poot echter stijf, waardoor er vooralsnog weinig vooruitgang is.

Bij de mogelijke overgang van Lammers zijn er eveneens tegenstrijdige belangen. Heerenveen wil Lammers kopen, maar PSV is bang in dat scenario de grip op zijn talentvolle aanvaller te verliezen. Een terugkooprecht zou mogelijk uitkomst bieden. Lammers weet sowieso de schijnwerpers op zich gericht. Zeven clubs, waaronder VVV, zouden volgens afzwaaiend technisch directeur Marcel Brands interesse hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen