Deschamps uit ongenoegen over fluitende Franse fans

2 juni 2018, 09:40   Bijgewerkt: 2 juni 2018, 10:28

Didier Deschamps zag 'zijn' Franse ploeg vrijdagavond overtuigend met 3-1 winnen van Italië. Les Blues maakten indruk, maar kregen toch te maken met fluitconcerten en kritische noten van het eigen publiek. Een onbegrijpelijke ontwikkeling, zo vindt de bondscoach.

"Toen we lang balbezit hadden, floten de fans. Dat is al eerder gebeurd. Volgens mij wil het publiek dat we altijd vijf of zes goals maken. Dat zijn toch geen goede omstandigheden om onder te voetballen?", uitte de Franse keuzeheer zijn ongenoegen na afloop van het duel in gesprek met TF1.

De Fransen maakten een goede indruk op weg naar het WK in Rusland, al wil Deschamps nog bepaald niet op zijn lauweren rusten en blijft hij kritisch. "In de tweede helft lieten we Italië ook voetballen. We moeten daar efficiënter in worden, maar laten we onszelf vooral geen probleem aanpraten. Hoewel we deze wedstrijd niet perfect speelden, ben ik op dit moment tevreden."

In aanloop naar het WK, dat voor de Fransen op 16 juni begint tegen het Australië van Bert van Marwijk, speelt de ploeg van Deschamps op zaterdag 9 juni nog een laatste oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten. In de groepsfase van het mondiale eindtoernooi zijn naast Australië, Peru en Denemarken de tegenstanders.

Het WK Voetbal Spel 2018: doe mee en win minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen