De Laurentiis: "Verdi naar Napoli, Hamsik mag naar China"

2 juni 2018, 10:30

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft bevestigd Simone Verdi over te nemen van Bologna. De excentrieke bestuurder laat in gesprek met de Corriere dello Sport verder weten een bod van Manchester City voor Jorginho te hebben afgeslagen. Marek Hamsik mag op zijn beurt wel vertrekken.

Italiaans international Verdi stond in de belangstelling van AC Milan en West Ham United, maar De Laurentiis meldt dat 'zijn' Napoli aan het langste eind trekt. "Giuntoli (sportief directeur Napoli, red.) heeft gisteravond alles afgehandeld met Branchini (zaakwaarnemer Verdi, red.)", laat De Laurentiis zich over die tranfer ontvallen.

De Laurentiis is daarmee de selectie voor komend seizoen aan het bouwen. Middenvelder Jorginho ziet hij als een belangrijke bouwsteen. De filmproducent wil hem dan ook niet zonder slag of stoot laten vertrekken. "Ik heb een bod van 45 miljoen en vijf miljoen aan bonussen van Manchester City afgeslagen", bevestigt de Napoli-praeses.

Waar Jorginho geen vrijgeleide krijgt, mag Hamsik van De Laurentiis wel op zich heen kijken. Hij wordt aan een lucratieve overstap naar China gelinkt. "Als Hamsik naar China wil, zullen wij hem niet tegenhouden. Maar hoe veel hebben ze hem te bieden?", vraagt De Laurentiis zich retorisch af.  Hij is zelf ook nog naarstig op zoek deze transferperiode. "Onze doelen zijn een keeper, een back, een centrale middenvelder en een vleugelaanvaller."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen