Bevestigd: Keizer volgt Ten Cate op als trainer in Abu Dhabi

2 juni 2018, 10:25   Bijgewerkt: 2 juni 2018, 16:41

De trainerscarrière van Marcel Keizer heeft na zijn ontslag bij Ajax een opvallende wending gekregen. De oefenmeester is voor twee jaar aangesteld om Henk ten Cate op te volgen bij Al-Jazira uit Abu Dhabi. Ten Cate vindt het na tweeënhalf jaar Al-Jazira genoeg geweest, waardoor de club op zoek moest naar een vervanger.

Al-Jazira is daarbij uitgekomen bij de inmiddels  49-jarige Keizer. Diens zaakwaarnemer, Humpfrey Nijman, heeft via De Telegraaf inmiddels bevestigd dat Keizer inderdaad naar de club uit Abu Dhabi vertrekt. Al-Jazira eindigde dit jaar op een teleurstellende zevende positie in de UAE Pro League, maar werd vorig seizoen onder leiding van Ten Cate nog kampioen van Abu Dhabi.

Keizer zat na zijn ontslag bij Ajax, medio december, nog altijd zonder club. Hij leidde de Amsterdammers slechts een half seizoen en werd ontslagen op het moment dat hij de ploeg juist aardig op de rit leek te krijgen. Voor het kortstondige avontuur in de Arena was Keizer trainer van Jong Ajax, Telstar, FC Emmen en Cambuur Leeuwarden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen