Spoorboekje: ogen gericht op Neymar, Spanje in actie

3 juni 2018, 11:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 3 juni

Nieuws

Rentree Neymar

Neymar staat na lange afwezigheid vanwege een blessure voor zijn rentree bij Brazilië. Volgens bondscoach Tite krijgt de Paris Saint-Germain aanvaller speeltijd in de oefenwedstrijd tegen Kroatië. De afspraak is dat Neymar een half uur mee zal gaan spelen.

Wedstrijden

Brazilië - Kroatië (16.00 uur)

De belangrijkste zaak voor deze oefenwedstrijd is uiteraard de rentree van Neymar. Is de steraanvaller al klaar voor het WK? De PSG-speler zal in ieder geval een helft gaan spelen. Brazilië zal daarnaast de goede resultaten tegen Duitsland en Rusland een vervolg willen geven om vertrouwen op te doen richting het eindtoernooi.

Spanje - Zwitserland (21.00 uur)

Later op de avond staat het treffen tussen WK-gangers Spanje en Zwitserland op het programma. Spanje haalde het afgelopen oefenduel keihard uit tegen Argentinië (6-1) en de Zwitsers zijn dus gewaarschuwd. Doet Spanje opnieuw van zich spreken of kan Zwitserland verrassen?

Voetbal op TV

15.50 uur: Brazilië - Kroatië, FOX Sports 2, live verslag van het oefenduel

17.25 uur: persconferentie Koeman, FOX Sports 1, live persconferentie

19.50 uur: Spanje - Zwitserland, FOX Sports 2, live verslag van het oefenduel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen