Spoorboekje: Nederland tegen Italië en WK-selecties

4 juni 2018, 09:10

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 4 juni.

Nieuws

WK-selecties

Het is vandaag 4 juni en dat betekent dat het voor de WK-deelnemers de laatste dag is om de definitieve selecties, die uit 23 spelers bestaan, wereldkundig te maken. Welke spelers vallen op de laatste dag bij de laatste schifting nog af? 

Wedstrijden 

Marokko - Slowakije (20.00 uur) 

Voor Marokko gaat de voorbereiding op het WK maandag verder met een oefenwedstrijd tegen Slowakije. Na een 0-0 tegen Oekraïne in de laatste oefenwedstrijd, zal Marokko zich willen herpakken. Lukt dat tegen Slowakije, het land dat Nederland op 1-1 hield? 

Italië - Nederland (20.45 uur) 

Nederland en Italië zitten momenteel in hetzelfde schuitje. Beide landen gaan niet naar het WK en spelen dus een laatste oefenwedstrijd. De laatste twee keer dat Italië en Nederland tegen elkaar speelden, trok Italië steeds aan het langste eind. Kan de ploeg van Ronald Koeman daar nu verandering in brengen?

Voetbal op tv 

20.00 uur: Marokko - Slowakije, FOX Sports 2, live verslag van de oefeninterland

20.45 uur: Italië - Nederland, Veronica, live verslag van de oefeninterland

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen