Excelsior
0 – 0
RKC Waalwijk

Guerrero beleeft mooie rentree bij winnend Peru

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 juni 2018 – Paolo Guerrero had zich moeilijk een betere rentree bij Peru kunnen wensen. De aanvoerder kreeg deze week te horen dat hij toch naar het WK mag, ondanks dat er sporen van cocaïne werden gevonden bij een dopingcontrole. Hij vierde zijn rentree door Peru met twee doelpunten aan een 0-3 zege op Saudi-Arabië te helpen.

Guerrero beleeft mooie rentree bij winnend Peru

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Peru begon naast Guerrero ook Feyenoorder Renato Tapia in de basis. Ondanks de redelijke start van Saudi-Arabië was het Peru dat bij rust al met 0-2 voorstond. Andre Carrillo opende na twintig minuten spelen de score. Vier minuten voor rust was het nogmaals raak voor het Zuid-Amerikaanse land. Guerrero luisterde zijn rentree op met een treffer.

Na iets meer dan een uur spelen viel ook nog de derde treffer voor Peru. Tapia slaagde erin om de bal op het middenveld te veroveren en André Carrillo aan te spelen, hij bediende vervolgens Guerrero die met zijn hoofd de eindstand op 0-3 bepaalde.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd