Guerrero beleeft mooie rentree bij winnend Peru

3 juni 2018 – Paolo Guerrero had zich moeilijk een betere rentree bij Peru kunnen wensen. De aanvoerder kreeg deze week te horen dat hij toch naar het WK mag, ondanks dat er sporen van cocaïne werden gevonden bij een dopingcontrole. Hij vierde zijn rentree door Peru met twee doelpunten aan een 0-3 zege op Saudi-Arabië te helpen.

Guerrero beleeft mooie rentree bij winnend Peru

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bij Peru begon naast Guerrero ook Feyenoorder Renato Tapia in de basis. Ondanks de redelijke start van Saudi-Arabië was het Peru dat bij rust al met 0-2 voorstond. Andre Carrillo opende na twintig minuten spelen de score. Vier minuten voor rust was het nogmaals raak voor het Zuid-Amerikaanse land. Guerrero luisterde zijn rentree op met een treffer.

Na iets meer dan een uur spelen viel ook nog de derde treffer voor Peru. Tapia slaagde erin om de bal op het middenveld te veroveren en André Carrillo aan te spelen, hij bediende vervolgens Guerrero die met zijn hoofd de eindstand op 0-3 bepaalde.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Reacties

Eredivisie

gerelateerd