'AS Roma meldt zich bij Ajax en hoopt Ziyech in te lijven'

4 juni 2018, 07:34   Bijgewerkt: 4 juni 2018, 08:39

Niets lijkt een zomers vertrek van Hakim Ziyech bij Ajax nog in de weg te staan. De technisch begaafde middenvelder wordt door meerdere clubs begeerd, maar onduidelijk is nog wie zijn nieuwe werkgever wordt. Daar kan echter snel verandering in komen, want AS Roma heeft zich volgens De Telegraaf officieel gemeld voor de Marokkaans international.

De Italiaanse topclub heeft naar verluidt het afgelopen weekend contact met Ajax opgenomen om de deal te sluiten. Het gerucht dat Ziyech binnenkort van Amsterdam naar Rome verhuist, wordt steeds sterker. Italiaanse media meldden eerder dat de 25-jarige middenvelder Roma zijn jawoord zou hebben gegeven. In de hoofdstad van Italië ligt een vijfjarig contract klaar voor Ziyech.

In het diepste geheim heeft zaakwaarnemer Mustapha Nakhli al weken geleden bezoeken gebracht aan Roma, dat het dit seizoen tot de halve finale van de Champions League schopte. Het dagblad meldt dat technisch directeur Monchi al sinds zijn Sevilla-tijd gecharmeerd is door Ziyech. Naar verwachting levert de transfer van de Marokkaan Ajax rond de dertig miljoen euro op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen