Mauk verlaat NEC na één basisplek en twee invalbeurten

4 juni 2018, 10:07

De wegen van NEC en Stefan Mauk scheiden. De Jupiler League-club heeft met het Australische Brisbane Roar een overeenstemming bereikt over de transfer van de 22-jarige middenvelder, die slechts drie keer in actie kwam voor NEC. De club uit Nijmegen strijkt een onbekende transfersom op en kan middels een bonusconstructie en doorverkooppercentage nog meer aan de transfer verdienen.

Het avontuur van Mauk in Nederland is niet geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht. De Australiër kwam in 2016 over van Adelaide United, maar wist nimmer te overtuigen. Hij kreeg één keer een basisplaats en kwam twee keer als invaller binnen de lijnen. Het afgelopen seizoen verhuurde NEC de middenvelder aan Melbourne City FC.

"Zijn uitzicht op speelminuten bij NEC was minimaal en hij heeft zich het afgelopen seizoen in Melbourne in de kijker gespeeld bij Brisbane, dus voor Stefan is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière en voor ons biedt dit ruimte om verder te bouwen aan een team spelers met een NEC-toekomst", aldus technisch directeur Remco Oversier op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen