Spoorboekje: reacties uit Oranje-kamp, laatste test Rusland

5 juni 2018, 07:00   Bijgewerkt: 4 juni 2018, 23:45

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 5 juni.

Nieuws

Reacties Oranje-kamp

Na het gelijkspel tegen Slowakije heeft Oranje maandag wederom niet weten te winnen. In en tegen Italië eindigde het in 1-1. De reacties van de hoofdrolspelers komen vandaag uiteraard voorbij.  

Specials

Oranje op rapport

Italië - Nederland (1-1) liet maandagavond pijnlijk zien waarom de grootmachten van weleer niet meedoen aan het WK in Rusland. Waar Italië soms nog aardig voetbalde, deed het spel van Nederland pijn aan de ogen. Daarom levert het spelersrapport van FCUpdate.nl voornamelijk onvoldoendes op.

Wedstrijden

Rusland - Turkije (18.00)

Is Rusland wel klaar voor het WK in eigen land? De grote vorm is er in elk geval niet. Het is zelfs al een behoorlijke tijd geleden dat de Russen een wedstrijd wonnen. Geen van de laatste zes interlands werd winnend afgesloten, waardoor het nog maar de vraag is of Rusland op het eigen WK potten kan breken. Het duel met Turkije is de laatste test voor het échte werk begint, de laatste mogelijkheid om met een goed gevoel aan de eindronde te beginnen.

Roemenië - Finland (19.30)

Twee landen die niet naar het WK gaan, zijn Roemenië en Finland. Zij zijn zich - net als Oranje - aan het voorbereiden op de Nations League die na de zomer van start gaat. De Roemenen pakten in de WK-kwalificatie slechts dertien punten in tien duels, maar zijn dit kalenderjaar wat beter in vorm. Israël (2-1), Zweden (1-0) en Chili (3-2) werden verslagen, Finland is de laatste tegenstander voor de zomerstop. De Finnen zijn dit kalenderjaar eveneens ongeslagen en oefenen zaterdag nog tegen Wit-Rusland.

Voetbal op tv

17.50 uur: Rusland – Turkije, FOX Sports 2, live verslag van de oefeninterland

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen