Helmond Sport legt Belgische verdediger voor twee jaar vast

4 juni 2018, 20:53

Het is een prima dag voor Helmond Sport, dat maandagavond de tweede aanwinst van de dag heeft gepresenteerd. Eerder vandaag maakte de club al melding van de komst van NAC Breda-huurling Richelor Sprangers en vanavond is duidelijk geworden dat Helmond ook in zee gaat met Joeri Poelmans.

De 22-jarige vleugelverdediger wordt overgenomen van Lierse SK en heeft voor twee seizoenen getekend bij de Jupiler League-club. "Joeri is een jonge talentvolle speler die met zijn aanvallende drive goed bij Helmond Sport past. Het is een ambitieuze speler met een uitstekende mentaliteit", zegt Leon Vlemmings, algemeen directeur van Helmond Sport, over de nieuwe linksback.

De verdediger kan niet wachten om te beginnen aan het avontuur. "Door de goede gesprekken met Helmond Sport en mijn ploeggenoot Koen Weuts (oud-speler Helmond Sport) heb ik een heel positief gevoel aan de club overgehouden. Hierdoor kan ik zeggen dat het totaalplaatje om voor deze club te kiezen helemaal klopt. Daarnaast vind ik de mentaliteit in Helmond, het harde werken en de mouwen opstropen, goed bij mij passen als voetballer", aldus Poelmans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen