Laat doelpunt Chili dompelt B-elftal Servië in rouw

4 juni 2018, 22:09

Servië heeft maandag een matige prestatie geleverd in aanloop naar het WK in Rusland. De manschappen van bondscoach Mladen Krstajic bleken op Oostenrijkse bodem niet opgewassen tegen Chili: 0-1. In tegenstelling tot Servië gaat Chili niet naar het WK.

Chili trad maandag aan zonder sterspelers Alexis Sánchez en Arturo Vidal, maar sleepte toch de overwinning uit het vuur. Een rake kopstoot van verdediger Guillermo Maripán in de 88ste minuut bleek voldoende voor de zege. Voor Servië is het matige resultaat een domper in aanloop naar het WK.

Toch zijn er verzachtende omstandigheden voor het team van Krstajic, aangezien de sterren maandag op de bank plaatsnamen. Nemanja Matic, Filip Kostic, Dusan Tadic en Sergej Milinkovic-Savic begonnen allemaal als wisselspeler, terwijl Branislav Ivanovic door blessureleed verstek moest laten gaan. In het tweede bedrijf kwamen Milinkovic-Savic en Nemanja Matic meteen binnen de lijnen, maar dat bleek niet genoeg voor de winst. Ook Kostic en Tadic konden het verschil na hun wissel in de 64ste minuut niet maken.

Servië oefent zaterdag voor de laatste keer. Bolivia is dan de opponent.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen