Linksback Baas volgt Stegeman naar Go Ahead

5 juni 2018, 16:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In navolging van John Stegeman maakt ook Roland Baas de overstap van Heracles Almelo naar Go Ahead Eagles. De 22-jarige verdediger kreeg van de eredivisionist geen nieuw contract, maar geniet wel het vertrouwen van Stegeman. Dat heeft hem ertoe gezet om voor de club uit Deventer te kiezen.

De oud-speler van FC Groningen brak in het tweede gedeelte van het afgelopen seizoen door bij Heracles. Stegeman nam hem vaak op in zijn basiself. "Hij gaf mij veel vertrouwen", zegt Baas, die voor één jaar tekent bij Go Ahead. "Ook in de gesprekken die ik met hem en de clubleiding voerde over een transfer naar Go Ahead Eagles kwam dat vertrouwen terug. Voor mij is dat belangrijk om te kunnen doen waar ik goed in ben."

Baas vindt het geen probleem van de Eredivisie af te dalen naar de Jupiler League. "Wat voor seizoen dit gaat worden? Na afgelopen seizoen zijn we denk ik verplicht aan alles en iedereen om er iets moois van te maken en de play-offs te halen", zegt de verdediger, die weet dat Go Ahead een slecht seizoen heeft gehad. "Maar daar moeten we zeker niet te makkelijk over denken. De Eerste Divisie is komend seizoen een soort halve Eredivisie, dus het wordt sowieso een kwestie van er vol voor gaan. Zelf hoop ik veel te spelen en zo mijn bijdrage te leveren aan een mooi seizoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen