PEC wacht op Van Duinen: "Maar hebben ook plan-B"

5 juni 2018, 18:03

Al maanden probeert PEC Zwolle aanvaller Mike van Duinen binnen te hengelen, maar de transfer van de aanvaller komt maar niet rond. De speler van Excelsior wil zelf graag naar Overijssel verkassen, maar de Rotterdamse club komt er vooralsnog niet uit met PEC. De club uit Zwolle is echter niet van plan om eeuwig te wachten.

Dat zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen Voetbal International. "We hebben ook nog een plan-B achter de hand. Als er op korte termijn geen duidelijkheid komt, zullen wij door moeten schakelen. We willen bijtijds de selectie op orde hebben voor het volgende seizoen", zegt de beleidsbepaler.

Joey van den Berg werd ook genoemd als mogelijke versterking voor PEC, maar de terugkeer van de middenvelder is nog allerminst in kannen en kruiken. "Dat is allemaal een beetje uit zijn verband getrokken", zegt Nijkamp. "Voorzitter Adriaan Visser zat onlangs samen met Joey bij een uitzending van De Tafel van Kees. Daar hebben ze met elkaar gesproken. Natuurlijk ging het ook over Joey's situatie in Engeland. Het klopt echter niet dat we hem een aanbieding hebben gedaan. Hij heeft nog een contract in Engeland, dat kunnen wij helemaal niet betalen."

Desondanks weet Nijkamp dat Van den Berg een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor PEC. "We kennen Joey allemaal. Natuurlijk zou hij met zijn ervaring en instelling een meerwaarde kunnen zijn. Het is echter op dit moment niet aan de orde."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen