Courtois gelooft niet in hersenschudding Karius: "Raar verhaal"

5 juni 2018, 22:21

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Loris Karius voor zijn twee enorme blunders in de Champions League-finale een hersenschudding zou hebben opgelopen, maar Thibaut Courtois zet daar zijn twijfels bij. Hij vindt het maar een vreemd verhaal.

Karius zou volgens het Massachusetts General Hospital na een botsing met Ramos een hersenschudding hebben opgelopen. Daardoor kon hij in het restant van de wedstrijd minder goed presteren. Een opmerkelijke wending, waar Courtois niet in gelooft. "Ik heb ook eens een hersenschudding gehad tijdens een wedstrijd en toen zag ik geen bal meer voor mijn ogen", zegt hij tegen Het Nieuwsblad.

De doelman van Chelsea vond zijn collega geen verwarde indruk maken. "Karius heeft in die tweede helft ook nog twee uitstekende reddingen gedaan. Normaal gezien moet je met een hersenschudding het veld verlaten, of zeggen toch de artsen dat je eraf moet. Ik vind het dus een raar verhaal, maar als die dokters het zeggen, zal het zo wel zijn zeker?"

De Belg weet dat elke fout fataal kan zijn voor een keeper. "Als doelman heb ik zo'n flaters nog niet begaan, maar er kan altijd wel iets gebeuren. Op dat vlak zijn spitsen in het voordeel: zij kunnen acht kansen missen, maar in de laatste minuut toch scoren en nog de held van de wedstrijd zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen