Gisteren gemist: Lijnders naar Liverpool, remise Rusland

6 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 5 juni.

Lijnders keert na ontslag bij NEC weer terug bij Liverpool

Lang heeft Pepijn Lijnders niet zonder werk gezeten. De oefenmeester begon in januari aan een avontuur bij NEC, maar dit liep uit op een grote teleurstelling. Daardoor werd hij na het seizoen ontslagen, maar Liverpool steekt hem nu de helpende hand toe. De topclub voegt hem weer toe aan de technische staf.

Generale repetitie Rusland mondt uit in teleurstelling

Volgende week donderdag trapt Rusland onder toeziend oog van de gehele voetbalwereld het WK af tegen Saudi-Arabië, maar het gastland lijkt nog allerminst klaar voor de start van het toernooi. De laatste oefeninterland voor het WK is voor Rusland dinsdag in een teleurstelling geëindigd. Tegen Turkije bleef het steken op 1-1.

Hooiveld duikt na degradatie met Twente op in de VS

Jos Hooiveld heeft een nieuwe werkgever gevonden en gaat aan de slag in de Verenigde Staten. Hij heeft dinsdag een contract getekend bij Orange County Soccer Club, dat uitkomt op het tweede niveau in Amerika.

Omstreden oefenduel tussen Israël en Argentinië van de baan

Er is dinsdag definitief een streep gezet door de oefeninterland tussen Israël en Argentinië die aanstaande zaterdag op het programma stond. De wedstrijd gaat niet door omdat het vanwege de politieke betrekkingen tussen Israël en Palestina veel onrust opleverde.

Dost ziet trainer Jesus naar Saudi-Arabië vertrekken

De ervaren Jorge Jesus werkte tot dusver louter in Portugal, maar staat nu voor zijn eerste buitenlandse avontuur. Ondanks dat hij nog een verbintenis had tot het einde van komend seizoen, gaat hij zijn geluk beproeven bij Al-Hilal in Saudi-Arabië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen