Twente zet hoofd opleiding Jansen na 10 jaar op straat

6 juni 2018, 07:57

FC Twente breekt na tien jaar met Michel Jansen. De hoofd opleidingen, die ook een jaar hoofdtrainer was, kreeg dinsdag te horen dat voor hem geen plek maar was in de nieuwe organisatie van de club. "Ik zag het aankomen, dit was geen donderslag bij heldere hemel", reageert de 52-jarige Jansen.

"Als er binnen de club al een tijdje wordt gesproken over een nieuwe organisatie en jij wordt niet in die gesprekken betrokken, dan weet je genoeg", zegt Jansen in de Tubantia. "Als ze vinden dat je niet meer in de plannen voorkomt, is het ook logisch dat ze niets meer delen. Ik merkte dat er in de laatste weken op de werkvloer anders naar me werd gekeken, mensen begonnen anders tegen me te doen en minder tegen me praten."

Jansen trad in 2008 in dienst. Na het vertrek van Steve McClaren in 2013 zwaaide hij een jaar met Alfred Schreuder de scepter in de Grolsch Veste. De laatste drie jaar werkte Jansen als hoofd opleidingen. Hij had nog een doorlopend contract van een jaar. "Ik ben heel teleurgesteld, maar ik weet ook dat dit kan gebeuren in de wereld waarin ik werk. Wat me het meeste steekt, is dat de organisatie wordt veranderd en dat er dan geen plek meer voor me is. En dat terwijl het aantoonbaar beter gaat met de opleiding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen