Van Mieghem met De Graafschap mee naar de Eredivisie

6 juni 2018, 11:46

De Graafschap werkt hard aan het realiseren van een Eredivisie-waardige selectie. De Superboeren wisten eerder al vier nieuwe aanwinsten te presteren, waaronder Furdjel Narsingh, en maakten woensdagochtend wereldkundig Daryl van Mieghem langer aan de club te hebben gebonden.

Van Mieghem werd sinds januari 2017 gehuurd van Heracles Almelo, maar staat door het handelend optreden van De Graafschap nu ook daadwerkelijk tot medio 2019 onder contract bij de club uit Doetinchem. De 28-jarige vleugelaanvaller maakte afgelopen seizoen een goede indruk en wil derhalve graag de strijd aangaan met offensieve aanwinsten als Narsingh en Stef Nijland voor speelminuten in de Eredivisie.

"Ik kijk er absoluut naar uit om met De Graafschap op het hoogste niveau uit te komen. Ik heb anderhalf seizoen op huurbasis in Doetinchem gespeeld en iedere wedstrijd genoten van een kolkende De Vijverberg. Dat wordt aankomend seizoen alleen maar meer", reageert Van Mieghem via de clubsite verheugd op zijn nieuwe contract.

De tevredenheid is volgens manager voetbalzaken Peter Hofstede geheel wederzijds. "Daryl heeft steeds aangegeven dat hij het naar zijn zin heeft in Doetinchem, hij had een groot aandeel in onze promotie. Toen duidelijk werd dat wij weer zouden uitkomen op het hoogste niveau werd De Graafschap weer een serieuze optie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen