PEC Zwolle huurt Paal van PSV en bedingt optie tot koop

7 juni 2018, 10:35

Kenneth Paal verdedigt komend seizoen de clubkleuren van PEC Zwolle. De twintigjarige linksback wordt op huurbasis overgenomen van PSV. Bevalt de samenwerking, dan kunnen de Zwollenaren Paal definitief inlijven. PEC Zwolle heeft namelijk een optie tot koop bedongen.

De overgang hing al een tijdje in de lucht. Bij PSV Paal had geen zicht op veel speelminuten. "Op mijn leeftijd is het goed dat ik wekelijks minuten maak op een hoog niveau. Ik ga dan ook mijn stinkende best doen om dit bij PEC Zwolle te bewerkstelligen", aldus Paal op de website van zijn nieuwe club. "De zomerstop is pas net begonnen, maar ik kijk er nu al naar uit om mijn teamgenoten, de supporters en iedereen binnen de club te begroeten. In het nieuwe seizoen wil ik gaan vlammen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp zegt dat de club in Paal een directe versterking voor de linksbackpositie ziet. "Bij PEC Zwolle krijgt Kenneth de kans om op het hoogste niveau meer speelminuten te maken en te laten zien wat hij nog meer in zijn mars heeft. Bovendien hebben wij in het contract opgenomen dat bij goed functioneren er een optie tot koop kan worden gelicht."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen