Lammers zoekt speeltijd: "Minuten maken het belangrijkste"

7 juni 2018, 20:24

Het wordt een spannende zomer voor Sam Lammers. De 21-jarige spits staat bij PSV op de nominatie om komend seizoen bij een andere club te gaan spelen, maar het is nog niet duidelijk bij welke club hij gaat voetballen. Volgens Danny Koevermans is het heel belangrijk dat hij speeltijd gaat krijgen.

De 21-jarige spits staat in de belangstelling van VVV-Venlo en sc Heerenveen. "Het belangrijkste voor hem is dat hij minuten gaat maken, daar heeft hij de leeftijd ook voor", zegt Koevermans tegen Omroep Brabant. "Het is wel belangrijk bij welke club hij eventueel terecht gaat komen. Het is een groot verschil voor een spits als je bij een club speelt die ver van de goal afspeelt in plaats van een aanvallend ingestelde club", zegt Koevermans, die verwacht dat het talent al kan meekomen in de Eredivisie. "Hij is echt een uitstekende spits die met links en rechts kan scoren. Maar je kunt het natuurlijk niet voorspellen."

Pascal Jansen, die de spits in de A1 van PSV onder zijn hoede had, roemt de techniek van Lammers. "Die is voor zijn lengte echt onvoorstelbaar goed", zegt Jansen, die weet dat de spits speeltijd in de Eredivisie nodig heeft. "Daar krijgt hij hogere weerstand en moet hij slimmer en sterker zijn in de duels." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen