Gisteren gemist: blessure voor Fred, Portugal imponeert

8 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 7 juni 2018, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 7 juni.

NEC verkoopt Groeneveld aan Club Brugge: "Hartstikke trots"

Er vertrekt wederom een buitenspeler van NEC naar Club Brugge. Nadat Anthony Limbombe in 2016 de overstap maakte naar de Belgische topclub, bewandelt Arnaut Groeneveld deze zomer dezelfde weg. NEC heeft donderdag namelijk een akkoord bereikt over de verkoop van de aanvaller.

Juventus neemt Costa definitief over van Bayern

Hij speelde al op huurbasis bij Juventus en transfereert deze zomer definitief naar Turijn: Douglas Costa. De kampioen van Italië had een optie tot koop bedongen in de huurdeal met Bayern München en heeft besloten om die te lichten.

KNVB besluit: alleen spelers onder 24 jaar in beloftenploegen

De KNVB heeft een belangrijke verandering aangebracht in de voetbalpiramide. De bond heeft donderdag besloten dat er vanavond komend geen spelers die ouder zijn dan 23 jaar in de beloftenteams mogen spelen. Die knoop is doorgehakt om de competities eerlijker te laten zijn.

Brazilië schrikt: Fred raakt geblesseerd op de training

Slecht nieuws voor Brazilië in aanloop naar het WK. Een week voor de start van het toernooi is middenvelder Fred namelijk geblesseerd geraakt op de training. De kersverse aanwinst van Manchester United verliet in tranen het trainingsveld.

Prachtige goal Rashford hoogtepunt in uitzwaaiduel Engeland

Ondanks dat meerdere vaste basiskrachten rust kregen, heeft Engeland donderdag vrij simpel gewonnen van Costa Rica. Het team van Gareth Southgate zegevierde met 2-0. Marcus Rashford maakte indruk met een geweldige goal.

Portugal maakt grote indruk en lijkt klaar voor Spanje

Een week voor aanvang van het WK steekt Portugal in de juiste vorm. Die conclusie kan getrokken worden na de oefeninterland van donderdagavond Algerije. De regerend Europees kampioen veegde de Afrikaanse formatie met 3-0 van de mat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen