IJsland geeft in laatste oefeninterland 2-0 voorsprong weg

8 juni 2018, 00:04

De generale repetitie van IJsland voor het Wereldkampioenschap is niet positief verlopen. Tegen Ghana, dat niet naar het WK gaat, werd het donderdagavond in Reykjavik 2-2. Het thuisland gaf in het duel een 2-0 voorsprong weg.

Een rake kopstoot van Kari Arnason na zes minuten betekende de 1-0 en Alfred Finnbogason tekende voor rust zelfs al voor de 2-0. De spits tikte het speeltuig van dichtbij binnen. IJsland leek zodoende op een simpele zege af te stevenen, maar kreeg in de tweede helft de deksel op de neus.

Een klein halfuur voor tijd maakte Nuhu Kasim het weer spannend door de 2-1 op het scorebord te zetten en Atlético Madrid-middenvelder Thomas Partey bepaalde de eindstand in de slotfase op 2-2. IJsland begint het WK met een wedstrijd tegen Argentinië.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!