Marcelo flirt met Neymar: "Cristiano Ronaldo is niet de baas"

8 juni 2018, 09:34

Marcelo zet de deur voor Neymar bij Real Madrid wagenwijd open. De Braziliaan denkt dat zijn landgenoot vroeg of laat voor de Koninklijke zal spelen. Ongeacht of Cristiano Ronaldo nog in Bernabeu speelt. "Cristiano Ronaldo is niet de baas. Als de voorzitter iemand wil, koopt hij hem", aldus Marcelo.

Cristiano Ronaldo wordt nog steeds in verband gebracht met een vertrek bij de Champions League-winnaar. "Het is niet zo dat Ronaldo hier speelt, Neymar niet kan komen", citeert Sky Sports Marcelo. "Alle spelers willen dat Ronaldo bij Real Madrid blijft. Maar het een heeft niet met het ander te maken. De deur voor Neymar staat altijd open."

Marcelo vervolgt: "De beste spelers ter wereld horen voor Real Madrid te spelen. Twee, of drie jaar geleden heb ik al eens gezegd dat Neymar hier neerstrijkt." Neymar maakte vorige zomer de pikante overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Ondanks de landstitel, had Neymar meer verwacht van zijn eerste jaar bij PSG. De Parijzenaars hunkeren al jaren naar de Champions League, maar de achtste finale was dit seizoen al het eindstation. Door toedoen van Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen