WK Vrouwen Voetbal Spel 2019: minimaal 800 euro aan prijzen!

8 juni 2018, 10:32   Bijgewerkt: 7 juni 2019, 15:57

Na het Europees kampioenschap in eigen land gewonnen te hebben, gaan de Oranjevrouwen deze zomer voor het hoogst haalbare: de wereldtitel. Het WK Voetbal voor dames wordt vanaf 7 juni in Frankrijk gehouden met precies een maand later de finale in het Parc Olympique Lyonnais. In totaal doen 24 landen mee die onderverdeeld zijn in zes poules. Nederland begint tegen Nieuw-Zeeland en treft ook nog Canada en Kameroen. De NOS zal alle wedstrijden live uitzenden.

Klik hier om direct naar het spel te gaan.

Waarom mee doen aan het WK Vrouwen Voetbal Spel?

• Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toenemen. Het draait niet om 1 land, maar om 7 landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende WK Vrouwen Voetbal Spel.

• Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

• Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is minimaal 130 euro). Er zijn 30 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

• Ook organiseert Zweelerspellen voor de Copa América,Gold Cup en de Africa Cup.

Klik hier om je meteen te registreren!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen