Update: Pérez vervangt Lanzini in WK-selectie Argentinië

8 juni 2018, 12:54   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 16:55

Na Sergio Romero moet Argentinië ook Manuel Lanzini missen op het WK. De middenvelder van West Ham United is vrijdag op de training zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie. Lanzini was een beoogde basisspeler bij de vice-wereldkampioen.

De Argentijnen melden vrijdag dat Lanzini zijn voorste kruisband in zijn rechterknie heeft afgescheurd. Dat betekent dat er een dikke streep komt door het WK. Jorge Sampaoli mag een vervanger oproepen, maar het is nog onbekend voor wie de bondscoach van Argentinië kiest.

Voor Sampaoli is het al een heel gepuzzel om zijn team rondom Lionel Messi te bouwen. Met het afhaken van Lanzini wordt die opdracht niet makkelijker. Volgende week zaterdag moeten de Zuid-Amerikanen er klaar voor zijn, als IJsland wacht. Daarna treft Argentinië Kroatië en Nigeria.

Update zaterdag:

De Argentijnse voetbalbond heeft zaterdag laten weten Enzo Pérez als vervanger van Lanzini toe te voegen aan de WK-selectie. De 32-jarige middenvelder komt momenteel uit voor de roemruchte Argentijnse topclub River Plate. Eerder speelde hij in Europa onder meer voor Benfica en Valencia. Hij kwam tot dusverre 23 keer in actie voor de nationale ploeg en vond daarin één keer het net.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen