'Ajax en Roma akkoord over Kluivert, Ziyech volgende doelwit'

8 juni 2018, 12:50

Justin Kluivert wordt spoedig gepresenteerd bij AS Roma. Volgens Voetbal International heeft Ajax een akkoord bereikt met de Romeinen. De negentienjarige aanvaller zal een vijfjarig contract tekenen. Ondertussen blijft Roma werken aan de transfer van Hakim Ziyech.

Naar verluidt ontvangt Ajax achttien miljoen euro voor Kluivert, die nog een contract voor één seizoen had. Hij wilde deze verbintenis niet verlengen en solliciteerde zo nadrukkelijk naar een vertrek.

Meerdere clubs uit Italië hadden belangstelling, maar Roma was vanaf het eerste moment concreet. Kluivert speelde slechts 44 Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarin hij twaalf keer scoorde en negen keer een doelpunt voorbereidde.

Ziyech

Maar Roma is nog niet uitgewinkeld bij Ajax. Ziyech moet de volgende aankoop vanuit Amsterdam worden. De 25-jarige Marokkaan heeft zijn vertrekwens al meerdere malen laten horen. Ook hij kan voor vijf jaar tekenen, weet VI. Als de clubs tot een akkoord komen, is het waarschijnlijk dat de transfer na het WK rondkomt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen