Trefzekere Ziyech helpt Marokko aan zege op Estland

9 juni 2018, 19:50   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 19:58

Marokko heeft in de laatste wedstrijd voor het begin van het WK een vrij eenvoudige 1-3 zege geboekt op Estland. Hakim Ziyech begon in de basis en was belangrijk voor zijn land door voor de 2-0 te tekenen. Ook Karim El Ahmadi en Nordin Amrabat verschenen aan de start.

Na elf minuten spelen was er de voorsprong voor Marokko. Na een goede aanval, die werd ingeleid door Hakim Ziyech, was het Younès Belhanda die voor de openingstreffer tekende. Het tweede Marokkaanse doelpunt maakte de middenvelder van Ajax zelf. Na een overtreding op Amine Harit kreeg Marokko een strafschop toegewezen. Ziyech schoot vervolgens vanaf elf meter raak. Het betekende alweer zijn negende doelpunt in achttien interlands.

Ziyech keerde na rust niet terug op het veld. Marokko had het in de tweede helft duidelijk lastiger dan in de eerste helft. Toch kwam ook de derde treffer er nog. Youssef En-Nesyri was het eindpunt van een mooie aanval. Een kwartier voor tijd deed Estland nog iets terug via Ats Purje. Zo bepaalde hij de eindstand op 1-3. Door de zege blijft Marokko in 2018 vooralsnog ongeslagen.

Voor Marokko begint het WK op 15 juni met een wedstrijd tegen Iran. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Portugal en Spanje. 

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen