WK-gangers Zweden en Peru houden elkaar in evenwicht

9 juni 2018, 21:10   Bijgewerkt: 9 juni 2018, 21:20

WK-gangers Zweden en Peru kwamen zaterdagavond niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel in de laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK in Rusland.

Bij Peru begon Feyenoorder Renato Tapia in de basis. In de eerste helft gebeurde niet bijzonder veel. Beide landen kregen wat kleine kansjes, maar goede mogelijkheden om te scoren waren er niet. Bij rust stond dan ook niet verrassend een 0-0 tussenstand op het scorebord.

Ook in de tweede helft viel niet veel meer te beleven. In de slotfase kreeg Peru via invaller Edison Flores nog een goede kans om te scoren. Doelman Robin Olsen bracht echter redding op zijn inzet. Daardoor eindigde de wedstrijd alsnog in een doelpuntloos gelijkspel.

Zweden neemt het in Rusland op tegen Zuid-Korea, Duitsland en Mexico. Peru is ingedeeld in een groep met Denemarken, Frankrijk en Australië.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!