Gisteren gemist: Fekir niet naar Liverpool, remise Frankrijk

10 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 9 juni.

Trefzekere Ziyech helpt Marokko aan zege op Estland

Marokko heeft in de laatste wedstrijd voor het begin van het WK een vrij eenvoudige 1-3 zege geboekt op Estland. Hakim Ziyech begon in de basis en was belangrijk voor zijn land door voor de 2-0 te tekenen. Ook Karim El Ahmadi en Nordin Amrabat verschenen aan de start.

Lyon komt met statement: Fekir niet naar Liverpool

Nabil Fekir speelt ook komend seizoen voor Olympique Lyon. Dat heeft de Franse club zaterdagavond middels een statement laten weten. De club schrijft via de officiële kanalen dat de onderhandelingen met Liverpool stop zijn gezet.

Aspas redt Spanje van blamage in oefenduel met Tunesië

Spanje is er zaterdagavond ternauwernood in geslaagd om de laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK in Rusland te winnen. Lange tijd leek het land niet verder te komen dan 0-0 tegen Tunesië, maar Iago Aspas bezorgde Spanje toch de volle buit.

Frankrijk ontdoet zich in laatste oefenduel niet van VS

Voor Frankrijk eindigde de generale repetitie voor het WK zaterdagavond in een lichte teleurstelling. In Lyon kwam de ploeg van Didier Deschamps niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Verenigde Staten. Het land, dat tot de favorieten voor de eindzege in Rusland behoort, stond zelfs lange tijd op achterstand.

Tite boos over Real-geruchten: "Het zijn leugens"

De Braziliaanse bondscoach Tite is er niet al te blij mee dat zijn naam in de wandelgangen rondgaat als nieuwe trainer van Real Madrid. Volgens diverse Spaanse media staat de naam van de Braziliaanse bondscoach hoog op het lijstje als vervanger van Zinedine Zidane. Zelf zegt hij dat er niks van waar is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen