Japan
0 – 0
Kroatië

Lopetegui ziet lastig duel Spanje: "Moeten we aan wennen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 juni 2018 – Spanje won zaterdagavond de laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK, maar makkelijk ging het zeker niet. Dankzij een late treffer van Iago Aspas werd er met 0-1 gewonnen van Tunesië. Bondscoach Julen Lopetegui stelt dat zijn team aan dit soort wedstrijden moet gaan wennen.

Lopetegui ziet lastig duel Spanje: "Moeten we aan wennen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit was een heel lastige wedstrijd. Het was een echte WK-wedstrijd", aldus Lopetegui tijdens de persconferentie na afloop van het oefenduel. "We moeten gewend raken aan dit soort wedstrijden. Het is goed om te zien dat we ondanks de moeilijkheden toch wisten te winnen. We moeten ons nu gaan richten op de eerste groepswedstrijd tegen Portugal."

Lopetegui wisselde in het duel met Tunesië regelmatig. "Ik wilde iedereen in ieder geval een paar minuten laten spelen zodat de spelers zo goed mogelijk voorbereid richting Rusland gaan", legt de bondscoach uit. Hij verwacht op het WK veel soortgelijke wedstrijden als tegen Tunesië. "We moeten onze conclusies gaan trekken uit de eerste helft. Dit soort wedstrijden gaan we op het WK vaker tegenkomen. Zelden zal een ploeg met drie of vier doelpunten verschil gaan winnen."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd