Denemarken vol vertrouwen naar WK: "Kunnen winnen"

10 juni 2018, 13:50   Bijgewerkt: 10 juni 2018, 14:17

Denemarken won zaterdagavond de laatste oefenwedstrijd voor het WK met 2-0 van Mexico. Kasper Schmeichel zegt dat er aan vertrouwen in ieder geval geen gebrek is bij het land. De doelman van Leicester City denkt dat Denemarken in staat is om het WK te winnen.

Denemarken geldt als underdog op het WK, maar volgens Schmeichel is alles mogelijk. "Wij kunnen het WK winnen", klinkt het ambitieus in gesprek met Ekstra Bladet. "Vergeet niet wat er in 2016 bij Leicester City gebeurde. Wij wonnen de Premier League, ook al had niemand dat voor mogelijk gehouden. Ik geloof er altijd in dat we kunnen winnen. Waarom zou ik dat niet doen?"

De Denen kunnen in ieder geval terugkijken op een goede reeks. De laatste vijftien officiële interlands op rij werd er niet meer verloren en in de laatste vier wedstrijden hoefde het land niet eens een treffer te incasseren. "We hebben in ieder geval niks om over te klagen. Tegen Zweden en Mexico ging het goed. Maar dat telt straks niet meer. We halen vertrouwen uit deze serie, maar op het WK is alles anders", besloot Schmeichel.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen