Varane begrijpt Zidane: "Kleine verandering kan goed uitpakken"

10 juni 2018, 16:16

Tot verbazing van velen kondigde Zinedine Zidane onlangs zijn vertrek als trainer van Real Madrid aan. Kort voordat de Fransman zijn beslissing wereldkundig maakte, lichtte hij de spelersgroep in over zijn keuze. Raphaël Varane reageerde aanvankelijk verrast, maar begrijpt nu waarom Zidane ervoor gekozen heeft om te vertrekken.

Zidane besloot weg te gaan omdat hij ervan overtuigd is dat Real Madrid verandering nodig heeft om succesvol te blijven. "Het is waar dat een kleine verandering voor iedereen goed kan uitpakken. Later moet blijken of Zidane gelijk had. Onze prestaties in de competitie kunnen een teken zijn dat hij gelijk heeft. Misschien hebben we het nodig, we zullen zien", vertelt Varane aan Marca.

"Als hij uitspreekt dat een verandering nodig is, dan doet hij dat omdat hij bepaalde dingen heeft gezien en dat aanvoelde", vervolgt de Franse verdediger. Varane verwacht komend seizoen ook in Madrid te voetballen. "Ik heb het vertrouwen van de club. Mijn contract loopt door tot de zomer van 2022, dus alles verloopt goed. Ik hoop dat het lang zo blijft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen