El Ahmadi ziet veelzijdig Marokko: "Als het moet, bikkelen we"

10 juni 2018, 16:55

Het vertrouwen is groot bij Marokko in aanloop naar het WK, dat voor de Noord-Afrikanen vrijdag met een wedstrijd tegen Iran begint. Volgens Karim El Ahmadi hebben de Marokkanen een veelzijdige selectie. Eén ding is duidelijk: de Leeuwen van de Atlas zijn niet van plan om een anonieme eindronde te spelen.

Het wordt voor Marokko een hels karwei om de groepsfase te overleven. Na het duel met Iran volgen wedstrijden tegen Europese grootmachten Portugal en Spanje. "We hebben van alles wat", zegt El Ahmadi over het veelzijdige team waar hij deel van uitmaakt. "Als het moet, dan kunnen we goed voetballen. Als het moet, kunnen we bikkelen en druk zetten op de tegenstander."

In gesprek met de NOS geeft de Feyenoorder aan dat Marokko ook lengte en scorend vermogen heeft. "Het is moeilijk om te zeggen wat we precies goed doen, maar ik denk niet dat wij een team hebben dat afwacht", aldus El Ahmadi, die zich nog goed de reactie op het kwalificeren van het WK herinnert. "Oude mensen waren in tranen omdat het voor hen heel lang geleden is. Het was een heel emotioneel, voor iedereen, voor heel Marokko."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen