Oliseh stoort zich aan uitspraken Hofland: 'Slaat nergens op'

10 juni 2018 – Sunday Oliseh stoort zich aan Kevin Hofland. De Nigeriaan bekeek zaterdag de terugblik van FOX Sports op het seizoen van Fortuna Sittard. Volgens Oliseh claimt Hofland een groter aandeel te hebben gehad in de promotie naar de Eredivisie en dat frustreert hem.

Oliseh stoort zich aan uitspraken Hofland: 'Slaat nergens op'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Hoe kan een assistent-trainer, die 14 van de 38 wedstrijden heeft gecoacht, claimen dat hij een groter aandeel heeft in de promotie, dan de coach die het team vanaf het begin opbouwde en ze in 24 wedstrijden van de negentiende naar de eerste plek leidde?', tweet Oliseh. 'Dat zei hij op FOX Sports, maar het slaat nergens op'

Oliseh werd tijdens het seizoen op non-actief gezet, en spande een zaak aan bij de arbitragecommissie van de KNVB. De bedoeling was om terug te keren, maar dat mislukte. De commissie sprak van een verstoorde arbeidsrelatie. Kevin Hofland en Claudio Braga bleven aan het roer en promoveerden naar de Eredivisie.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd