Frosinone gaat met Palermo strijden om promotie naar Serie A

10 juni 2018, 23:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frosinone strijdt komende week met Palermo om promotie naar de Serie A. Na het gelijkspel van zondagavond tegen Cittadella (1-1) staan de Kanaries in de finale van de play-offs van de Italiaanse Serie B.

Het heenduel leverde ook  al een gelijkspel op, maar Frosinone eindigde hoger in de reguliere competitie en mag verder naar de finale. Met die wetenschap kwam de club vroeg in de tweede helft op rozen. Mirko Gori opende de score en moest Cittadella nog twee keer scoren.

Verder dan de gelijkmaker van Cristian Kouame in de 75ste minuut kwamen de bezoekers niet. Het was wel een kwartier lang billenknijpen, maar de tweede treffer van de bezoekers viel niet en speelt Frosinone woensdag en zaterdag tegen Palermo, dat zich zondag ontdeed van Venezia.